Daily Calendar

Saturday, November 22, 2008

gelas kaca.....


Gelas kaca utk cenderahati di hari perkahwinan...

gelas kaca anda boleh guna kreativity anda utk menggubahnya sebagai hadiah kepada tetamu yang datang....


ada yg letak potpuri, ada yg letak daun pandan.. ada yang letak gula2...


its up to you...


kami ada pelbagai saiz gelas kaca dari china dengan kadar harga yang berpatutan.

7 comments:

  1. berapa ya gelas kecil (slalu diguna utk cenderahati) dlm 6x5cm. in_deari@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Boleh saya tahu berapa harga 1 pc gelas ni?KL kat mana ye?

    ReplyDelete
  3. saya pun nk tau hrga gelas mcm mas tu.... blh bg hrga tuk 2000, 2500 and 3000pcs? harga gelas kaki pun nk jgk (amifazue@yahoo.com)

    ReplyDelete
  4. berapa harga gelas kecil untuk 1000 pcs. kalu berkaki berapa pulak? solaris_44@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. saya nak clear stok gelas kaca kaki biru ni, hanya tinggal dalam 150pc je lagi....saya nak tawarkan dengan harga RM2.20. Tawaran hanya untuk siapa cepat dia dapat

    ReplyDelete
  6. nak tanya actually glass ni besar mana? ada warna biru saja ke? warna lain xde? kalo ok, saya nak 50 unit..

    ReplyDelete
  7. gelas ni masih ada??

    ReplyDelete